På Nivå Skole har vi en kantineordning på NORD og SYD, hvor eleverne kan købe god, billig, velsmagende og sund mad.

Kantinerne vil have fokus på at skabe en sund madkultur og danne et godt samarbejde omkring tilberedningen af måltiderne – både i kantinekøkkenet og i madkundskab, hvor 6. årgang hjælper til.

Herudover vil vi gerne udvikle børnenes sociale kompetencer og ansvarsbevidsthed, udbrede madglæde, udvikle deres kendskab til gode råvarer, smag og økologi samt give eleverne en samlet bevidsthed om, at ”man er, hvad man spiser”. Herunder vil der også være fokus på at sidde ned og spise sammen samt have tid til at nyde måltidet, så vi sammen skaber en kantine, hvor alle har lyst til at komme, spise og opholde sig.

I kantinerne vil der være et varieteret udvalg i prislejet fra kr. 5 til kr. 20.

Åbningstider

SYD – torsdag og fredag – lille frikvarter kl. 9.30-9.50 og igen i spisefrikvarteret kl. 11.20

NORD – alle dage i spisefrikvarteret kl. 12.05-12.50