Nivå Skole NORD

Niverødvej 38, 2990 Nivå

Global Day 2018

Onsdag den 24. oktober

På Nivå skole afholder vi igen i år “Global Day” den 24. oktober. Elever fra 0.-8. klasse vil arbejde med mellemmenneskelige og globale temaer. Disse temaer indgår naturligt i elevernes almindelige undervisning, men målet for denne særlige dag er, at give eleverne større forståelse for, hvad det betyder at være en verdensborger og hvorfor Forenede Nationers 17 verdensmål er så vigtige for os alle.
Eleverne arbejder med temaer, der tager udgangspunkt i Forenede Nationers verdensmål, verdensarvssteder, hjælpeorganisationers arbejde, bæredygtighed, affald, genbrug og mad fra forskellige lande, herunder også at de selv børn eller unge i vores verden.
Vi ser frem til en spændende og anderledes dag!

Eleverne møder efter almindeligt skema, med mindre klasseteamet giver anden besked.
9. årgang er i praktik.

Så er Nivå Skole kommet på Facebook. Klik på linket og like.

Ingen aktuelle opslag
Kan ikke hente data.