• Nivå Skole
  • nivaaskole@fredensborg.dk

Isbjørn besøgte Syd

Nyhed billede
Skolegården på Nivå Skole Syd var onsdag den 22. april delvist omdannet til et polarlandskab, da 0. og 1. klasserne have besøg fra Skolen i Virkeligheden (SIV).

SIV havde medbragt en udstoppet isbjørn og kunne fortælle skolens yngste elever om isbjørnen, der lever i de iskolde polaregne.

For at give eleverne en fornemmelse for isbjørnens måde at leve på fik de også mulighed for at hoppe rundt på isflager, selvom det var en dejlig lun og solskinsfyldt forårsdag.

Indlejret objekt

Annette Hviid Larsen den 28-04-2015
    Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende - download ny app fra 4. maj 2015

Ultimo april får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan f.eks. gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.