Nivå Skole NORD

Nivå Skole SYD

Indskolingen 0.-5. kl.

Niverødvej 38, 2990 Nivå

Unge filmtalenter udtaget til at lave deres egen film

I samarbejde med alle skoler i Fredensborg kommune og filmskolen Station Next har Ungfredensborg startet et nyt filmtalenthold for elever i 8. og 9. klasserne. I alt 22 unge deltager i forløbet, som strækker sig over de næste otte uger, og som afsluttes med en lejrskole i Filmbyen i Avedøre. Fra Nivå Skole deltager Oscar Maltesen (7A), Markus Ottesen (8X), Lukas Sahner Ockelmann (8X) Nathaniel Earl Claces Peddie (8X).

Med hjælp fra professionelle filmskabere skal holdet skrive, optage og indspille deres helt egen film, som bliver vist til en gallapremiere i Humle Bio til foråret. Til at kickstarte forløbet kom filminstruktør Tomas Villum Jensen forbi Nivå Skole og viste sin egen spillefilm ”Sprængfarlig Bombe” og fortalte om det store arbejde, der ligger bag det at lave en spillefilm.

Eleverne er allerede godt i gang med at skrive manuskript, som de løbende får feedback på fra en filmproducer fra filmskolen Station Next, inden deres fire dages filmlejrskole i marts med filmoptagelser og klipning.

Så er Nivå Skole kommet på Facebook. Klik på linket og like.

Ann Elisabeth Koppel den 22-11-2016
    Trivselsgrupper for børn, hvor far og mor er skilt - nu på Nivå Skole syd! Læs vedlagte informationsbrev.