• Nivå Skole
  • Niverødvej 38, 2990 Nivå
  • nivaaskole@fredensborg.dk

Sidste skoledag for 9. kl.

Nyt Toilet Nivå Skole Syd

På Nivå Skole Syd har elevrådet i år haft fokus på skolens toiletter. Mange børn på skolen har beklaget sig til deres elevrådsrepræsentanter over ulækre toiletter. Alle ved at skolen har et fantastisk rengøringspersonale, så det var ikke dér problemet lå. Derfor besluttede elevrådet at gøre noget ved alle børns toilet-opførsel. De udskrev en plakatkonkurrence. Der kom over 100 flotte plakater ind med sjove slogans, flotte tegninger og fede farver. Det faktum, at der blev brugt så meget energi og tid på plakaterne, viser at børnene på Nivå Skole Syd rigtig gerne vil gøre en masse selv for at forbedre toiletforholdene. Under plakatkonkurrencen gik vi på jagt efter skolens mest ulækre toilet, og billedet sendte vi ind til en større konkurrence i håb om at vinde et ”Übernice” toilet, som eleverne i fremtiden kan have lyst til at passe godt på. Toiletkonkurrencen vandt vi og Nivå skole Syd får installeret et helt nyt toilet til en værdi af 50.000 kroner. Imens bliver vinderplakaterne hængt op på de forskellige toiletter og vi vil fortsat have rigtig meget fokus på den gode toiletopførsel her på skolen. Vinderplakaterne kan ses ovenfor. De plakater, som ikke vandt, vil blive udstillet, så man også kan se dem og blive inspireret til at holde den gode toilet-takt og tone. Og hvem ved? Måske vinder vi næste år konkurrencen om Danmarks lækreste toilet.

Nyhed billede
Ingen aktuelle opslag