• Nivå Skole
  • nivaaskole@fredensborg.dk

7. årgang udstiller fotos i Nivå Centret

Nyhed billede
Et danskforløb om pressefotos er gået fra at være en lokal fotoudstilling i 7. årgangs fløjen på NSN til at blive en fremvisning i Nivå Centret, hvor de lokale handlende nu kan nyde de mange flotte og tankevækkende fotos.

Udstillingen hedder "Hverdag i Nivå" og viser både en positiv og en negativ side af Nivå set gennem eleverne på 7. årgangs kameralinser.

Pressefotoforløbet fandt sted på en nylig danskfagdag, hvor eleverne fik en introduktion til genren pressefoto. De analyserede en række prisvindende pressefotos og fik derefter til opgave at tage to fotos, et negativt og et positivt, fra hverdagen i Nivå.

Eleverne gik til opgaven med krum hals og begav sig ud i lokalområdet for at finde egnede locations og motiver. Hjemme på skolen blev alle fotos kigget igennem, redigeret og tilsat en titel og en billedtekst.

Indlejret objekt

Annette Hviid Larsen den 22-05-2015

Skøn Skole på Nord

7. årgang er i gang med et meget spændende projekt, der indebærer, at fløjen omdannes fra at være kedelig og uinspirerende til at blive en hyggelig og inspirerende fløj, hvor 7. klasserne kan lave gruppearbejde, have fællessamlinger og hygge sig i frikvarterene.

Alle elever og lærere har samarbejdet hele ugen med at lave fløjen om, og Anne fra "Skøn Skole" har hjulpet med at designe og indrette fløjen.

7. klasserne er selv kommet med idéer til indretningen, bygget møbler, malet vægge og udsmykning. Nogle grupper har lavet mad til resten og andre grupper har lavet film og skrevet artikler om projektet.

Projektet er udført i samarbejde med "Skøn Skole", som hjælper skoler med at forbedre de fysiske rammer i klasselokaler, indgange, fløje m.m.

Vi har været heldige at få sponsorer til at sponsorere maling, mad, frugt, grønt og materialer til at friske fløjen op.

Fernisering i dag fredag kl. 14.00.

Annette Hviid Larsen den 28-04-2015
    Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende - download ny app fra 4. maj 2015

Ultimo april får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan f.eks. gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.

App'en hedder Forældreintra/Itslearning AS.
    Se i øvrigt vedlagte link, hvis problemer.