• Nivå Skole
  • nivaaskole@fredensborg.dk

Talenthold besøgte Den Kinesiske Ambassade

Nyhed billede
Onsdag den 18. marts var Fredensborg Kommunes Kina-talenthold inviteret på besøg på Den Kinesiske Ambassade. Her hørte vi en del om kinesisk historie, politik, økonomi og kultur.

Ambassaden havde stillet repræsentanter fra alle afdelinger til vores rådighed, og vi blev modtaget af selveste ambassadøren Liu Biwei.

Et spændende besøg, hvor vores elever oplevede at blive taget meget seriøst. Vores elever viste ligeledes de kinesiske værter, at danske unge har meget at byde på og er i stand til at stille kloge og seriøse spørgsmål om komplicerede kinesiske forhold. Et rigtigt spændende og givende besøg.

Talentholdet som har overskriften "Fra kejserdømme til økonomisk lokomotiv" afsluttes i slutningen af April med en tur til Beijing.

Indlejret objekt

Ingen aktuelle opslag